کد خبر: 1272489
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
آرمین بینا 
جوان آنلاین: تازه دامادی که همراه نامزدش برای خرید به یکی از پاساژ‌های حوالی میدان فردوسی رفته‌بود، کارگر سرویس بهداشتی پاساژ را به خاطر خیس‌شدن لباس همسرش در درگیری به قتل رساند. 
ساعت ۲۱ شامگاه یک‌شنبه، دوم دی ماه، قاضی محسن اختیاری، بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران با تماس تلفنی مأموران کلانتری جامی از قتل مرد میانسالی در یکی از پاساژ‌های نزدیک میدان فردوسی با خبر و همراه تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی راهی محل شد. 
 
 قتل در سرویس بهداشتی 
تیم جنایی وقتی به محل حادثه رسیدند با جسد مرد ۵۰‌ساله‌ای به نام مقصود، داخل سرویس‌های بهداشتی پاساژ روبه‌رو شدند که بر اثر ضربات جسم سختی به بدن و سرش به قتل رسیده‌بود. 
بررسی‌ها نشان داد مقتول از اتباع است و کارگر سرویس بهداشتی پاساژ بوده و لحظاتی قبل در درگیری با مرد جوانی به قتل رسیده‌است. 
آنطور که شاهدان می‌گفتند، قاتل همراه همسرش وارد سرویس بهداشتی می‌شود و مقتول هم در حال شست و‌شوی سرویس بهداشتی بوده که لباس‌های زن جوان خیس و همین موضوع باعث درگیری مرگبار آنها می‌شود. 
در ادامه بررسی‌ها مشخص شد قاتل ۳۰ ساله پس از حادثه در حالی که همراه همسرش پاساژ‌گردی می‌کرده از سوی مأموران پلیس شناسایی و دستگیر شده‌است. 
 
 خرید لباس عروس 
تیم جنایی در ادامه از متهم تحقیق کردند و مرد جوان هم با اظهار پشیمانی در ادعایی گفت: «قرار بود به زودی مراسم عروسی‌مان را برگزار کنیم، به همین دلیل امروز همراه همسرم برای خرید لباس عروسی و وسایل دیگر به پاساژ آمدیم. ساعتی پاساژ‌گردی و کمی هم خرید کردیم که من و همسرم تصمیم گرفتیم از سرویس بهداشتی پاساژ استفاده کنیم. سرویس بهداشتی زنان بسته بود و به ناچار همراه همسرم وارد سرویس بهداشتی آقایان شدیم. کارگر سرویس بهداشتی که در حال شست‌وشوی سرویس‌ها بود، بدون توجه به من و همسرم شیلنگ آب را به طرف ما گرفت و لباس‌های همسرم خیس شد. خیلی ناراحت شدم و به او اعتراض کردم که با هم درگیر شدیم. عصبانی بودم و با مشت و لگد او را کتک زدم، اما قصد کشتن او را نداشتم تا اینکه افرادی میانجیگری کردند و درگیری ما خاتمه پیدا کرد. او حالش خوب بود و من تصور نمی‌کردم کارگر سرویس بهداشتی با مشت و لگد‌های من به قتل برسد تا اینکه لحظاتی بعد بازداشت شدم و فهمیدم او فوت کرده‌است. قرار بود به زودی لباس دامادی به تن کنم، اما با یک لحظه عصبانیت زندگی خودم و همسرم را سیاه کردم و الان هم پشیمان هستم.»
یکی از شاهدان هم گفت: «مرد جوان کارگر سرویس بهداشتی را با دسته تی به شدت کتک زد و من همراه تعداد دیگری آنها را جدا کردیم. سپس مرد جوان و همسرش از سرویس بهداشتی خارج شدند و ما حادثه درگیری را به پلیس خبر دادیم. قبل از اینکه مأموران برسند، کارگر سرویس بهداشتی ناگهان حالش بد شد و فوت کرد. وقتی مأموران رسیدند، مرد جوان همراه همسرش هنوز داخل پاساژ بود که مأموران او را بازداشت کردند.»
همزمان با ادامه تحقیقات درباره این حادثه، متهم برای تحقیقات بیشتر در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار